+597 421877

Neptunes Suriname

Derde sessie HHI op Curacao!

Derde sessie HHI op Curacao!

April 28, 2015 Aktueel 0 comments 1696 Hits

De  derde dag van de 3rde Hesley Heerenveen Invitational zit erop en de resultaten zien er schitterend uit! Met 4 Goud, 5 Zilver en 5 Brons voor de derde competitie dag, sluit de Neptunes zwemploeg de een voor de laatste sessie met succes af. Enkele medaille winnaars waren Xophania Defares en […]

De  derde dag van de 3rde Hesley Heerenveen Invitational zit erop en de resultaten zien er schitterend uit!

Met 4 Goud, 5 Zilver en 5 Brons voor de derde competitie dag, sluit de Neptunes zwemploeg de een voor de laatste sessie met succes af. Enkele medaille winnaars waren Xophania Defares en Shafiq Tangali waarbij elk van hen goud behaalde op de 50m breaststroke. Onverslaanbare estafette team was er natuurlijk ook bij. De meisjes 15 & over ( Marion Soeradi, Shanine Hoost, Sungaila Soetosenojo en Anjali Rahan) tikten de muur als eerste aan, op de 400 IM relay met een tijd van 5:08:09.

Ook de Vos en De Dolfijn hebben medailles in de wacht kunnen slepen voor dag 3, te weten 2 Goud, 5 Zilver en 4 Brons voor de Vos en 2 Goud, 5 Zilver en 3 Brons voor De Dolfijn.

Voor zover hebben de zwemmers tijdens dit toernooi  hun uiterste best gedaan, de mooie prestaties spreken boekdelen. Zij hebben  nog maar liefst 1 sessie te gaan. Het is de hekkensluiter, dag 4 en hun laatste kans om te bewijzen wat zij nog in zich hebben!

Wij wensen hierbij de zwemmers heel veel succes toe! Ga ervoor guys!

Blijf onze website volgen voor de updates van de laatste dag.

Bekijk de uitslagen van de eerste tot en met de derde sessie hier: Results Session 1 – 3

Volg ons op:

Facebook: www.facebook.com/neptunessuriname

Instagram: Neptunes Suriname

 

 

 

Written by Carensa
Share It