+597 421877

Neptunes Suriname

All 4 Neptunes

All 4 Neptunes

March 29, 2015 Aktueel 0 comments 1007 Hits

Beste Potentiele Donateur. De Sportvereniging Neptunes Suriname zoekt ondersteuning bij de realisatie van haar doelen die bijdragen aan het bevorderen van de zwemsport in Suriname. Zwemmers worden daarmee geholpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het zwemseizoen is in november van het afgelopen jaar begonnen en onze vereniging heeft zich gecommitteerd aan […]

Beste Potentiele Donateur.
De Sportvereniging Neptunes Suriname zoekt ondersteuning bij de realisatie van haar doelen die bijdragen aan het bevorderen van de zwemsport in Suriname. Zwemmers worden daarmee geholpen in hun persoonlijke ontwikkeling.
Het zwemseizoen is in november van het afgelopen jaar begonnen en onze vereniging heeft zich gecommitteerd aan het herwinnen van de 1e plaats. Daarvoor hebben we samen met het trainerscollectief onder leiding van Dimitri Tjon Sie Fat een gevarieerd jaarprogramma samengesteld. Hieraan werken we met ondersteuning van de ouders, heel enthousiast. Een belangrijk onderdeel daarvan is de institutionele versterking van onze vereniging door uitbreiding en versterking van ons trainerscollectief. Daarnaast investeren wij in aanschaf van meer sportmateriaal en educatieve en recreatieve activiteiten om de prestaties van onze zwemmers in de nationale en internationale wedstrijden te verbeteren.
Onderschrijf deze doelen en wordt onze donateur!
Stuur ons een bevestigingsmail zvneptunessuriname@yahoo.com en ik neem graag contact met u op.
All 4Neptunes

Landbouwbank
Rek. Nr. 510.434.1

DSB
Rek. Nr. 01.84.381 (SRD)
Rek. Nr.40.51.495 (USD)

Henna Yngard
Voorzitter

Written by Henna
Share It