+597 421877

Neptunes Suriname

Wat gaat er nog meer mee naar de training?

Wat gaat er nog meer mee naar de training?

March 30, 2015 0 comments 29 Hits

Drinken Verder is het verstandig en zelfs verplicht dat je wat te drinken en eten meeneemt. Tijdens de training verlies je veel vocht. Als je niet genoeg drinkt, krijg je kramp en ben je sneller moe. Tijdens lange en zware trainingen ga jij je dan ook aan het eind van […]

  • Drinken

Verder is het verstandig en zelfs verplicht dat je wat te drinken en eten meeneemt. Tijdens de training verlies je veel vocht. Als je niet genoeg drinkt, krijg je kramp en ben je sneller moe. Tijdens lange en zware trainingen ga jij je dan ook aan het eind van de training niet lekker voelen. Het drinken stop je in een bidon. Je kunt hier tijdens de training uit drinken als je dat wilt. Wat je mag drinken is: sterk verdunde limonadesiroop, met water verdund sinaasappelsap, sportdrank of gewoon water. Iedereen reageert anders op verse sappen, dus voorzichtig met het meenemen van sap. Drink geen koolzuurhoudende frisdrank, geen frisdrank met cafeïne of andere pepmiddelen, geen melkproducten.

  • Voeding

Als eten kun je meenemen; een boterham met een dunne laag jam of pindakaas, een rijstwafel, een banaan of creamcrackers en sultana. Eet geen chocolade en geen snoep. Eten doe je niet tijdens de training, maar na de training.

Written by NepTuns
Share It