+597 421877

Neptunes Suriname

Ferm van de startblokken op Curacao!

Ferm van de startblokken op Curacao!

April 25, 2015 Aktueel 0 comments 1568 Hits

Donderdag morgen is een delegatie van de Neptunes zwemploeg samen met de Vos, vertrokken om  deel te nemen aan de 3rde Hesley Heerenveen Invitational van 24 april tot en met 27 april, die gehouden worden op Curacao. Ook De Dolfijn is van de partij. Niet alleen teams uit Suriname en […]

Donderdag morgen is een delegatie van de Neptunes zwemploeg samen met de Vos, vertrokken om  deel te nemen aan de 3rde Hesley Heerenveen Invitational van 24 april tot en met 27 april, die gehouden worden op Curacao. Ook De Dolfijn is van de partij. Niet alleen teams uit Suriname en Curacao zullen deelnemen aan deze wedstrijden, maar ook verschillende zwemmers uit Bonaire en Aruba.

Na een veilige aankomst en een goede rust, zijn de wedstrijden gister begonnen en hebben de  teams voor de eerste competitiedag succes geboekt! Drie goud, 3 zilver en 5 brons, totaal 11 medailles hebben de enthousiaste zwemmers van Neptunes in de wacht kunnen slepen. Ook de Vos heeft medailles gehaald, namenlijk 2 goud, 4 zilver en 5 brons. De Dolfijn heeft 3 zilver en 3 brons gewonnen.

Vandaag start de tweede dag van deze intense wedstrijden en wensen wij de zwemmers heel veel succes toe!

Bezoek onze Gallery voor de leuke fotos! Results: HHI2015 Results Session 1 (1)

 Blijf ons volgen voor de meest recente updates, wij houden jullie op de hoogte!

Go for it!

 

Follow us on:

Facebook: www.facebook.com/neptunessuriname

Instagram: Neptunessuriname

 

Written by Carensa
Share It