+597 421877

Neptunes Suriname

Terugblik zwemseizoen Neptunes 2013-2014

Terugblik zwemseizoen Neptunes 2013-2014

November 11, 2014 Aktueel 0 comments 1020 Hits

Het zwemseizoen is eindelijk af! Ik hoop dat jullie jaar ook zo leuk en leerzaam is geweest als die van mij. Neptunes heeft dit jaar heel veel geleerd. We moesten met z’n allen het werk van oom Chris verdelen, en ook echt doen. Jullie moesten waarschijnlijk ook heel even aan […]

Het zwemseizoen is eindelijk af!
Ik hoop dat jullie jaar ook zo leuk en leerzaam is geweest als die van mij.

Neptunes heeft dit jaar heel veel geleerd. We moesten met z’n allen het werk van oom Chris verdelen, en ook echt doen. Jullie moesten waarschijnlijk ook heel even aan me wennen, maar (ik hoop!) dat iedereen met even veel plezier als vroeger door komt trainen.

We hebben het dit jaar best goed gedaan, zelfs met alle veranderingen. Ik kijk dan vooral naar de mooie prestaties op beide kampioenschappen en de lange afstanden. Op deze wedstrijden halen we steeds minstens de 2e plaats, en anders de meeste punten.

Het kan nog steeds een beetje beter, dus kom in de vakantie op een leuke manier meewerken aan je techniek, kracht, lenigheid, balans, en reactiesnelheid. Dit zullen we allemaal nodig hebben in het volgend zwemseizoen.

Kom regelmatig trainen, en zoals altijd.

Have fun, Minions!
Dimitri Tjon Sie Fat

Written by NepTuns
Share It