+597 421877

Neptunes Suriname

Werk altijd mee aan een Dopingcontrole

Werk altijd mee aan een Dopingcontrole

April 21, 2015 Sport Clean,Tips 0 comments 1678 Hits

Een dopingcontrole kan binnen of buiten wedstrijdverband uitgevoerd worden. Het is bedoeld om de integriteit van de sport te bewaren. Surinaamse zwemmers die deelnemen aan wedstrijden kunnen in Suriname getest worden tijdens de training, thuis of op weg naar een recreatieoord. Ook in het buitenland kunnen zwemmers die meedoen aan internationale […]

Een dopingcontrole kan binnen of buiten wedstrijdverband uitgevoerd worden. Het is bedoeld om de integriteit van de sport te bewaren.

Surinaamse zwemmers die deelnemen aan wedstrijden kunnen in Suriname getest worden tijdens de training, thuis of op weg naar een recreatieoord. Ook in het buitenland kunnen zwemmers die meedoen aan internationale wedstrijden, een Dopingcontrole ondergaan. Dit hebben Yael en Zuhayr ervaren tijdens de Carifta Games op Barbados. Hoe heeft Zuhayr Pigot de controle ervaren; bekijk video de volgende week.
Houd er dus altijd rekening mee en verleen je medewerking.
Als je weigert om de Dopingcontrole te ondergaan, kan je dezelfde sanctie opgelegd krijgen als een sporter die positief test.
Wil je weten hoe het eraan toegaat, bekijk video; Doping controle

Meer vragen? SADA.sr

Clifton E. Keenswijk, LL.M

Manager Suriname Anti-Doping Autoriteit (SADA)
Topibolaan 27, Paramaribo, Suriname
Tel.: +597 494449
Cell: +597 8598304
Fax.:+597 494449

Written by Henna
Share It