+597 421877

Neptunes Suriname

Zes medailles voor Suriname en een goede terugblik op Briennes Carifta carrière

Zes medailles voor Suriname en een goede terugblik op Briennes Carifta carrière

April 7, 2015 Aktueel 0 comments 1212 Hits

De derde dag van de Carifta wedstrijden is voorbij en onze zwemmers hebben 6 medailles in de wacht kunnen slepen! Tanya Fernald en Adarsh Naipal behaalden elk een bronze medaille. Yael heeft twee zilveren medailles gewonnen en een leeftijd record gezwommen op de 200 fly. Raiz Tjon-A-Joe behaalde niet alleen zilver, […]

De derde dag van de Carifta wedstrijden is voorbij en onze zwemmers hebben 6 medailles in de wacht kunnen slepen! Tanya Fernald en Adarsh Naipal behaalden elk een bronze medaille. Yael heeft twee zilveren medailles gewonnen en een leeftijd record gezwommen op de 200 fly. Raiz Tjon-A-Joe behaalde niet alleen zilver, maar ook een gouden medaille. Niet te vergeten de andere zwemmers die niet delen in de medailles, maar toch verbeterde prestaties hebben neergezet.

 

Voor een aantal zwemmers is Carifta 2015 de laatste wedstrijd waarin zij kunnen participeren, vanwege de leeftijdsgrens. Daarover hoeven wij niet te treuren want als een deur sluit, gaat een andere zeker open! Een van de zwemmers is Brienne Renfurm, bronzen medaille-winnares op de 50 backstroke (eerste wedstrijd dag). Gisteren heeft het Suriname team afscheid van haar genomen, omdat zij terug moest vliegen naar haar verblijfplaats in New York. Zij kijkt terug op een goede Carifta carrière. Aan haar en alle andere zwemmers wensen wij heel veel succes toe in hun verdere zwemcarrière!
Volgens het wedstrijdprogramma hebben we nog een 4e wedstrijd dag die ook op live stream te zien is.
Bekijk ook overige resultaten van de wedstrijden:
Like us on Facebook!

 

Written by Carensa
Share It